Cinematic Wedding Film

Wil je een mooie filmische terugblik laten maken van je bruiloft? Ik maak korte sfeerimpressies van ongeveer 3 minuten met daarin filmische beelden van de mooiste gebeurtenissen op jullie speciale dag.

De kosten hiervoor bedragen €1250,00. Dit is voor ruim 8 uur filmen (inclusief apparatuur), reiskosten, de montage van de film en de nabewerking.

Heb je speciale wensen zoals een intergrale registratie van het ambtelijk trouwen en/of kerkdienst? Twijfel dan niet en vraag een offerte aan door even te mailen naar info@winantveldhuizen.nl.

Zie onderstaand voorbeeld om een impressie te krijgen van het eindproduct.

Wat mijn klanten zeggen.

Dico van der Weijde

5/5

WV Films, top kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden over het werk van WV Films.

Daan van den Berg

5/5

Vaak mee gewerkt en altijd tevreden. Sterk in zich verplaatsen in de wensen van de klant!

Lucinda Verwey

5/5

Prettig mee samengewerkt!

Marco van Bergen

5/5

Fijne, professionele filmmaker

Over Mij

Mijn naam is Winant Veldhuizen. Een jonge maar ervaren filmmaker. Mijn bedrijf is begonnen vanuit passie voor het vak. Mijn liefde voor het vak is begonnen als tiener. Gevolgd door een opleiding als filmmaker aan de kunstacademie. Sinds 2014 werk ik fulltime voor mijzelf, en maak ik films voor allerlei doeleinden.

Als freelance filmmaker werk ik voornamelijk aan bedrijfsfilms en promotiefilms. Dit doe ik met veel enthousiasme. Ik ben gedreven om van ieder project iets bijzonders te maken.

Ik werk zowel alleen als in teamverband. Ik ben werkzaam als regisseur, cameraman, editor en 2D animator. De meeste projecten opereer ik zelfstandig. Wanneer nodig huur ik extra ervaren freelancers in uit het werkveld. Op die manier hou ik de kosten laag terwijl ik een hoge kwaliteit biedt. 

Contact

Wil je iets weten of zou je graag eens vrijblijvend willen sparren over je ideeën? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.