freelance filmmaker.

Over Mij

Mijn naam is Winant Veldhuizen en ik maak films. Films waar je naar wilt blijven kijken. Dit doe ik met veel enthousiasme voor het vak.  

Je kunt mij omschrijven als een jonge maar ervaren filmmaker. Mijn bedrijf is begonnen vanuit passie voor het vak. Mijn liefde voor het vak is begonnen als tiener. Ik heb een opleiding als vormgever gedaan aan het Grafisch Lyceum gevolgd door een opleiding als filmmaker aan de kunstacademie. Sinds 2014 werk ik fulltime voor mijzelf, en maak ik films voor allerlei doeleinden.

Als freelance filmmaker werk ik voornamelijk aan bedrijfsfilms en promotiefilms. Dit doe ik met veel enthousiasme. Ik ben gedreven om van ieder project iets bijzonders te maken.

Ik werk zowel alleen als in teamverband. Ik ben werkzaam als regisseur, cameraman, editor en 2D animator. De meeste projecten opereer ik zelfstandig. Als een project meer mankracht nodig heeft huur ik extra vakmensen in. Op die manier hou ik de kosten laag terwijl ik een hoge kwaliteit bied. 

Wat mijn klanten zeggen.

Dico van der Weijde

5/5

WV Films, top kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden over het werk van WV Films.

Daan van den Berg

5/5

Vaak mee gewerkt en altijd tevreden. Sterk in zich verplaatsen in de wensen van de klant!

Lucinda Verwey

5/5

Prettig mee samengewerkt!

Marco van Bergen

5/5

Fijne, professionele filmmaker