Promotiefilm

Wil je door middel van een film je bedrijf, product of dienst promoten? Mooi! Dan zit je bij mij aan het goede adres. Als ervaren freelance filmmaker werk ik met grote regelmaat aan promotiefilms. Dit doe ik met veel gedrevenheid en enthousiasme.

Ik zal eerst vrijblijvend met jullie in gesprek gaan om erachter te komen wat jullie wensen en doelen zijn. Tijdens dit gesprek zullen we ook de eerste ideeën al op papier zetten.

Op basis van dit gesprek zal ik een concept uitwerken voor de promotiefilm. Als hier na eventuele aanpassingen een akkoord op wordt gegeven beginnen de voorbereidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plannen van de locaties en draaidagen. Ook wordt er gekeken of er bijvoorbeeld acteurs of sprekers nodig zijn.

Als de voorbereidingen rond zijn zullen de opnames plaats vinden. Tijdens de opnames zorg ik dat het script op prachtige wijze gevisualiseerd wordt.

Na de opnames zal de post-productie van start gaan. Hierin wordt alles samengevoegd tot een mooie film. Denk hierbij aan de montage, een voice-over, muziek en eventuele visual effects. Maar ook nabewerking zoals sounddesign, kleurenbewerking en mixage. Tot slot lever ik de film op in het gewenste formaat.

Wat mijn klanten zeggen.

Dico van der Weijde

5/5

WV Films, top kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden over het werk van WV Films.

Daan van den Berg

5/5

Vaak mee gewerkt en altijd tevreden. Sterk in zich verplaatsen in de wensen van de klant!

Lucinda Verwey

5/5

Prettig mee samengewerkt!

Marco van Bergen

5/5

Fijne, professionele filmmaker

Over Mij

Mijn naam is Winant Veldhuizen. Een jonge maar ervaren filmmaker. Mijn bedrijf is begonnen vanuit passie voor het vak. Mijn liefde voor het vak is begonnen als tiener. Gevolgd door een opleiding als filmmaker aan de kunstacademie. Sinds 2014 werk ik fulltime voor mijzelf, en maak ik films voor allerlei doeleinden.

Als freelance filmmaker werk ik voornamelijk aan bedrijfsfilms en promotiefilms. Dit doe ik met veel enthousiasme. Ik ben gedreven om van ieder project iets bijzonders te maken.

Ik werk zowel alleen als in teamverband. Ik ben werkzaam als regisseur, cameraman, editor en 2D animator. De meeste projecten opereer ik zelfstandig. Wanneer nodig huur ik extra ervaren freelancers in uit het werkveld. Op die manier hou ik de kosten laag terwijl ik een hoge kwaliteit biedt. 

Contact

Wil je iets weten of zou je graag eens vrijblijvend willen sparren over je ideeën? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.